Vårt erbjudande

Export och import

Handelsdokument

Vi hjälper till med handelsdokument som gör din handel tryggare och smidigare.

Stockholms Handelskammares nätverk

Nätverk

Vi på Stockholms Handelskammare ger dig tillgång till näringslivets mest inflytelserika nätverk.

SCC Skiljedomsinstitut

Tvistlösning

Vi erbjuder hjälp med tvistlösning via SCC Skiljedomsinstitut, bland annat genom skiljeförfarande och medling.

Nätverk Global Trade Forum

Deponering

Stockholms Handelskammare erbjuder både e-deponering och fysisk deponering av dina företagshemligheter som en oberoende tredje part.

Aktuellt

Andreas Hatzigeorgiou och Anthony Larsson på Stockholms Handelskammare skriver boken ”Future of labour” om framtidens jobb och arbetsmarknad

Vill du bidra till bok om framtidens jobb?

Hur kommer framtidens arbetsmarknad att se ut? Det undersöker Anthony Larsson, research fellow och Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare, i sin kommande bok "The Future of Labour: How Technology, Practice and Disruption Will Change the Way We Work". Nu söker de experter som vill bidra med kapitel till boken. 

Stockholms Handelskammare arrangerar TEDx-samtal

Världspremiär för TEDxBrunkebergstorg

Så var världspremiären av TEDxBrunkebergstorg ”Sense of Belonging” – en kväll fylld av intressanta tal, nya möten och inspirerande samtal. Se bilder från kvällen här. 

medlem

Bli medlem

Som medlem i Stockholms Handelskammare får ni fantastiska möjligheter att nätverka, påverka, få ny kunskap och inspiration – utöver en rad andra förmåner. Samtidigt ger ni oss som näringslivsorganisation extra kraft att skapa samhällsnytta. Tillsammans blir vi en starkare kraft för positiv förändring. 

Här jobbar vi för fortsatt förändring

Visa alla

Bostadsmarknad

Frågan om bostadsbrist är komplex och kräver samverkan mellan stat, kommun och näringsliv. Vi arbetar för att bostadsfrågorna ska prioriteras av ansvariga politiker.

Infrastruktur

En stabil infrastruktur är förutsättningen för att regionen ska kunna växa på ett hållbart sätt. I 120 år har vi drivit frågor för bättre resande i vår huvudstadsregion.

Trygghet och säkerhet

Brottsligheten sätter käppar i hjulet för huvudstadsregionens utveckling på flera plan. Vi är näringslivets konstruktiva röst i debatten om trygghet och säkerhet.

Stockholms Handelskammare i siffror

40%

av Sveriges BNP-tillväxt de senaste åren har Stockholm stått för. (*SCB.se)
 

30 497

Så många handelsdokument utfärdade vi under 2022.

76%

av svenska bolag föredrar att lösa tvister genom skiljedom. (*Roschier Disputes Index)