English en
Almedalen

Almedalen 2023

Stockholm Handelskammares experter är självklart på plats under Almedalsveckan 2023.

Vi på Stockholms Handelskammare arbetar för att öka huvudstadsregionens attraktivitet för både företag och människor. Vi brinner för frågor som rör infrastruktur, bostäder, trygghet, entreprenörskap, kreativitet och innovation som påverkar hur staden mår och utvecklas. Vårt mål är att Stockholm ska vara Europas bästa huvudstadsregion 2035.

Välkommen att höra av dig om du är nyfiken på vårt arbete, vill ta ett samtal, eller skulle vilja ha med oss i ett panelsamtal.

Träffa oss

Andreas Hatzigeorgiou

Andreas Hatzigeorgiou är vd för Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om hur vi tillsammans skapar Europas bästa huvudstadsregion.


Träffa Andreas

Daniella Waldfogel

Daniella Waldfogel är vice vd på Stockholms Handelskammare. Hon samtalar gärna om områden som rör Stockholms bostadsmarknad.

Träffa Daniella

Hugo Mann

Hugo Mann är marknadschef på Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om marknadsföring och hur varumärken kan användas som verktyg för att driva viktiga transformationer och förändringsprocesser.

Träffa Hugo

Fredrik Erfelt

Fredrik Erfelt är biträdande näringspolitisk chef på Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om frågor som rör trygghet och säkerhet och hur vi skapar en huvudstadsregion där näringslivet blomstrar och människor känner sig trygga.

Träffa Fredrik


Hedda Jakobsson

Hedda Jakobsson är näringspolitisk strateg på Stockholms Handelskammare. Hon samtalar gärna om frågor som rör stadsutveckling och hur man skapar attraktiva stadsmiljöer.

Träffa Hedda

David Stenergard

David Stenergard är näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om frågor som rör infrastruktur och elektrifiering i både Stockholm och hela Sverige.

Träffa David

Karin Emanuelli

Karin Emanuelli är näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare. Hon samtalar gärna om grön omställning, energi och hållbarhet.

Träffa Karin

Peter Sandberg

Peter Sandberg är Chief Growth Officer på Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om partnerskap, internationalisering, och techbranschens värde för Stockholm.

Träffa Peter

Markus Sjöqvist

Markus Sjöqvist är kommunikationschef på Stockholms Handelskammare. Han samtalar gärna om Sveriges och Stockholms konkurrenskraft och hur viktigt det är att skapa attraktiva städer för att klara oss i den globala konkurrensen.

Träffa Markus

Ellen Frostell

Näringspolitisk koordinator 08-555 100 34 ellen.frostell@stockholmshandelskammare.se E-mail