English en

Allt om Nätverk

Nyheter

Visa alla
Helena Velin är program- och nätverksansvarig på Stockholms Handelskammare. I höst lanserar hon sju nischade program för både talanger och ledare.
Artikel 17 juni 2024

Ett nätverksprogram framtidssäkrar din kompetens – och bygger nätverk

Vad innebär det att delta i ett nätverksprogram? Hur skapas den psykologiska trygghet som möjliggör unikt utbyte mellan deltagarna, och som fortsätter att ge utdelning långt efter programmets slut? Helena Velin, program- och nätverksansvarig på Stockholms Handelskammare, är expert på att skräddarsy grupper och program som tar både ledare och ambitiösa talanger in i framtiden.

Rebecca Rubin är en av deltagarna i Stockholms Handelskammares nätverk Urban Development. Foto: Tor Brisfjord/Åke E:son Lindman
Artikel 6 mars 2023

Nätverket Urban Development bidrar till utveckling av ett attraktivare Stockholm

För att människor ska vilja och ha möjlighet att bo och arbeta i samt besöka Stockholm är staden beroende av fortsatt utveckling. Detta och andra urbana frågeställningar fokuserar nätverket Urban Development på under sina träffar. – Dialogen börjar i nätverket, men kommer att fortsätta efter att träffarna tagit slut, säger Rebecca Rubin, nätverksdeltagare.

Madeleine Celander är en av årets deltagare i nätverket People & Culture.
Artikel 27 februari 2023

Så bidrar People & Culture till företagens affärer

Hur byggs en inkluderande företagskultur, och vad krävs av ledarskapet för att skapa inkludering och engagemang i en hybrid värld? Det är två av flera aktuella ämnen som diskuteras i Stockholms Handelskammares nätverk People & Culture. – De ämnen som lyfts i nätverket gör att jag kan komma tillbaka till min ledningsgrupp med insikter vilket adderar perspektiv till vårt arbete i företaget, säger Madeleine Celander, Head of HR Nordics på Dustin.