English en

Future of work

15 februari 2023
13.00–14.00

Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm

Under senhösten har debattinläggen om morgondagens arbetsliv duggat tätt. Efter pandemin går åsikterna isär om vad som egentligen är bäst för såväl medarbetarna som för arbetsgivarna – men ingen verkar sitta på facit.

I samarbete med Novus har Stockholms Handelskammare tagit tempen på de kontorsarbetande stockholmarna och deras arbetsgivare, för att försöka få en ökad förståelse för hur man ser på arbetslivet framåt.  

Hur ser de kontorsbaserade stockholmarna kring den egna arbetssituationen – och vad gör arbetsgivarna för bedömning av läget? Hur påverkas produktiviteten, effektiviteten, kreativiteten och lärandet av flexibiliteten och de nya vanorna? Ställs det andra krav på ledarskapet i organisationen? Och hur påverkas staden i stort – pendlingen, flödena och handeln – när flexibiliteten i arbetslivet sannolikt är här för att stanna?

Den 15 februari klockan 12.00–13.00 bjuder Stockholms Handelskammare in till ett seminarium där slutsatserna i rapporten presenteras. Därefter släpper vi loss några initierade röster för resonemang och diskussion.

Medverkande:

Seminariet modereras av Daniella Waldfogel, vice vd på Stockholms Handelskammare. Lunch och mingel från klockan 11.30 i Stockholms Handelskammares lokaler på Regeringsgatan 29. Seminariet kommer också att sändas digitalt.

Välkommen!

What's Next: Sthlm Identity

What’s Next:

What’s Next: är Stockholms Handelskammares serie av nedslag inom trender och förändringar i staden. Under våren 2023 anordnas en rad event och seminarium som lyfter hur utvecklingen ser ut framåt.

Ellen Frostell

Ellen Frostell

Näringspolitisk koordinator 08-555 100 34 ellen.frostell@stockholmshandelskammare.se E-mail