English en
nycklarna till ett hållbart med

Hur mår egentligen medarbetarna? Nycklarna till hållbara medarbetare och framgångsrika företag

17 november 2023
09.00–10.00

Regeringsgatan 29

Att aktivt jobba för att minska psykisk ohälsa på arbetsplatsen leder inte bara till medarbetare som mår bättre – det gynnar även hela företaget och skapar ett hållbart näringsliv. Varmt välkommen till en frukostföreläsning där du får lära dig om hur du som ledare, genom att förebygga ohälsa på arbetsplatsen, samtidigt ökar företagets produktivitet.

Stress, press och en utsuddad gräns mellan arbete och privatliv. Den psykiska ohälsan bland medarbetare på företag i Sverige har ökat under de senaste åren, och många företag kämpar just nu aktivt med att bryta den uppåtgående trenden. Vid den här föreläsningen medverkar Ellen Risto, leg. psykolog på Ahum som berättar mer om orsakerna till psykisk ohälsa, men framför allt om hur man som ledare och chef kan agera för att uppnå en ökad produktivitet och minskade kostnader kopplat till ohälsa bland medarbetarna.

Under frukostföreläsningen får du också lyssna till ett samtal med Angelica Larsson, byråchef/COO på Fuze PR, en del av byrånätverket PPP (People People People), om hur de i en utsatt bransch lyckats hitta sin lösning för att bevara långsiktig hållbarhet och hälsa hos sina medarbetare. 

Frukost serveras från klockan 08.30.

Varmt välkommen!

Helena Velin

Helena Velin

Program- och nätverksansvarig 08-555 100 29 helena.velin@stockholmshandelskammare.se E-mail