English en
Barometern

Hur bra går det för Stockholms ekonomi och företag just nu?

18 maj 2022
12.00–13.00

Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm

Rysslands invasion av Ukraina har skapat stor osäkerhet i den globala ekonomin. Vad har de ekonomiska konsekvenserna varit för Stockholmsekonomin? Vilka branscher går bra respektive dåligt? Och hur ser utsikterna ut framöver?  

Välkommen till ett seminarium där Stefan Westerberg, chefekonom på Stockholms Handelskammare, presenterar en ny Stockholmsbarometer som visar hur konjunkturen i Stockholm ser ut.

Vidare kommer Fredrik Erfelt, biträdande näringspolitisk chef på Stockholms Handelskammare, att presentera de senaste resultaten från Status Sthlm – handelskammarens näringslivspanel som ger svar på hur Stockholmsföretagen ser på olika politiska och ekonomiska frågor.

Därefter lyssnar vi in ett antal företag som ger sin bild av konjunkturläget och som berättar vad som är på gång hos dem.  

Medverkade företag:

Lars-Åke Tollemark, senior advisor, Newsec
Niclas Eriksson, vd, Elgiganten
Magnus Hjelmér, vardagsekonom, Ica Banken 

Samtalet leds av Daniella Waldfogel, vice vd, Stockholms Handelskammare. 

OBS. Notera att seminariet hålls i våra nya lokaler på Regeringsgatan 29 – i korsningen av Regeringsgatan och Hamngatan (direkt innanför entrén tar du rulltrappan upp en våning). Läs gärna mer här.  Evenemanget sänds inte digitalt.

Mingel, registrering och servering av lunch från klockan 11.30. 

 

Ellen Frostell

Ellen Frostell

Näringspolitisk koordinator 08-555 100 34 ellen.frostell@stockholmshandelskammare.se E-mail