English en
Uppsalalunchen 24 oktober 2023

Mingellunch med Stockholms Handelskammare i Uppsala län

05 september 2023
11.30–13.00

Klostergatan 13, 753 21 Uppsala

Tema: Samhällsengagemang

Det blir allt vanligare att företag engagerar sig i samhället. I Uppsala är det många som hjälper de utsatta genom Uppsala Stadsmission. Andra gillar fotboll och ingår i Sirius Affärsnätverk. Flera satsar på framtiden genom Ung Företagsamhet. Eller underlättar för företagens tillväxt genom Connect och UIC. Sätten att uttrycka sitt engagemang skiljer sig åt. Men syftet är detsamma. Att utveckla ett starkare Uppsala för bättre livskvalitet, relationer och affärer. En plats som håller ihop. En plats att växa på. Inte växa ur. 

När Handelskammaren bildades av företagen i Uppsala år 1990 var syftet att ge en stark röst åt näringslivet och balansera den offentliga makten. Genom åren har vi drivit idéer om fyrspår till Stockholm, fler bostäder och ett näringsliv i världsklass. Medlemmarna i Handelskammaren representerar idag det breda samhällsengagerade näringslivet som förenas i viljan att göra skillnad och bidra till något större.

Vi vill gärna träffa dig och prata om hur vi kan bli starkare tillsammans. Under lunchen möter du andra företag som har hjärtat i Uppsala.