English en
19maj

Så skapar du en självledande organisation

19 maj 2021
08.00–09.00

Digitalt

Moderna organisationer präglas av självledarskap och självgående människor. Självledarskap kräver förståelse för uppdraget och goda förutsättningar att utföra det. De här insikterna fick forskarna vid Stockholms universitet när de undersökte vad som är grundläggande för att människor ska kunna prestera i arbetslivet. Och därmed var Agerus-metoden född. 

Välkommen till ett seminarium där du får en inblick i hur olika typer av verksamheter använder sig av Agerus metod, en forskningsbaserad kunskap om människors prestation samt en förståelse för hur dina egna förutsättningar att prestera ser ut.

Deltagarlänk skickas ut dagen innan seminariet.

Obs! Då det är ett live-event går det tyvärr inte att se i efterhand. 

Medverkande

– Per Zetterquist, Senior Advisor i Agerus samt från Contexta
– Erika Magnus, civilekonom/master i coachingpsykologi

Det här får du med dig från seminariet:

– Inblickar i hur olika verksamheter använder Agerus synsätt och metod för att både nå sina mål och utveckla verksamheten
– Forskningsbaserad kunskap om vad som gör att människor presterar och mår bra
– En förståelse för hur dina egna förutsättningar för att prestera ser ut

Om Agerus och Contexta

Agerus är en forskningsbaserad metod för att bygga hållbara prestationskulturer där människor och verksamheter kan utvecklas på ett bra sätt.

Contexta är ett konsultbolag med fokus på mötet mellan människan och affären och därmed optimera möjligheterna för medarbetarna i organisation att omvandla visioner, mål och kreativa idéer till verkliga resultat. Vi arbetar utifrån en gedigen, systemisk teorigrund och uppdaterar oss ständigt mot aktuell forskning.

Ellen Frostell

Ellen Frostell

Näringspolitisk koordinator 08-555 100 34 ellen.frostell@stockholmshandelskammare.se E-mail