English en
SthlmSessions med Hosni Teque-Omeirat

Han vände utanförskap till drivkraft – Eniros vd Hosni Teque-Omeirat om ledarskap, utveckling och framtiden

15 november 2023
16.00–18.00

Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm

Eniro har gått från telefonkataloger till sökmotorer – så vad kommer bolaget att ägna sig åt i framtiden? Hur påverkar utanförskap i barndomen ledarskap i vuxenlivet? Och vilka är egentligen de största vinsterna med mikropauser? Det här är några av de frågor som Hosni Teque-Omeirat, vd och koncernchef för Eniro, kommer att svara på när han gästar SthlmSessions Live.   

Möt Hosni Teque-Omeirat i ett samtal med Stockholms Handelskammares vd, Andreas Hatzigeorgiou, om modernt ledarskap, tech och mycket mer. 

SthlmSessions Live äger rum onsdag 15 november klockan 16.00–17.00. Efter samtalet ges du en unik möjlighet att ställa frågor till Hosni Teque-Omeirat, och därefter nätverka med andra inbjudna gäster under en afterwork.

Om SthlmSessions

SthlmSessions är Stockholms Handelskammares filmade intervjuformat där vd Andreas Hatzigeorgiou träffar ledare, samhällsbyggare och innovatörer som gör skillnad och tar reda på vad som format dem. Nytt för 2023 är att mötet sker live inför publik med efterföljande frågestund och mingel.