English en

Stockholm Sustainability Dinner

16 april 2024
18.00–20.00

Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm

Möjligheterna till en hållbar framtid är datadriven. Men hur kan vi använda de enorma mängder data som genereras varje dag för att utveckla mer hållbara städer? Kvällen innan Stockholm Sustainability Summit bjuder Stockholms Handelskammare in till ett middagssamtal för att tillsammans med beslutsfattare diskutera hur vi med hjälp av data kan bygga hållbara, trygga och inkluderande städer genom ledarskap. 

Beslutsfattare, företag och civilsamhälle arbetar redan i dag för att data ska gå från ettor och nollor – till att skapa tjänster och produkter som faktiskt gör staden hållbar på riktigt. För att kunna accelerera omställningen finns det goda anledningar till att rikta blickarna mot de städer som ligger främst området mellan data och hållbarhet.   

Därför bjuder vi tisdagen den 16 april klockan 18.00–20.00 in till ett middagssamtal med biträdande borgmästare i Reykjaviks stad, Dagur Eggertsson.  

Dagur Eggertssons tid som Reykjaviks borgmästare, samt ordförande för OECD Champion Mayors for Inclusive Growth Initiative, ger honom en stark plattform för att inte bara prata om hur vi måste engagera och införliva nya sätt att utvecklas, utan också hur vi kan arbeta tillsammans som ledare för att bygga mer hållbara städer. 

Middagen inleds med ett tal från Dagur Eggertsson, och övergår sedan till ett modererat samtal och diskussion med Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare. 

För detta event gäller endast inbjudna.

Det här eventet är en del av Sustainable City

Nu lanserar vi Sveriges mest kraftfulla hållbarhetsprogram. I Stockholms Handelskammares hållbarhetsfabrik tar vi fram skalbara lösningar för en grönare, skönare och mer rättvis stad. Välkommen att bli en del av Sustainable City du med.

För frågor, vänligen kontakta: