English en

Stockholmssamtalen del 3: Hagastaden

07 mars 2024
11.30–13.00

Tengbom, Hälsingegatan 49

Vad lockar den unga generationen till kontoret?
Hagastaden är Stockholms utblick mot världen, med en ung befolkning som både arbetar, bor och vistas där. På en plats som vimlar av "expats" och Erasmusstudenter, gästforskare och internationella företag, tar vi tempen på framtidens dynamiska arbetsliv och kontor.  

Men hur ser ”Generation Z” egentligen på framtidens yrkesliv och vilka är deras drivkrafter? Utifrån rapporten ”Balans! – Den nya arbetslivseran enligt unga tjänstemän i Sverige” bjuder Atrium Ljungberg, Stockholms Handelskammare och MTR in till den tredje i raden av våra Stockholmssamtal för att diskutera dessa frågor. 

Denna gång djupdyker vi i trender kring ledarskap, arbetsliv och kontor samt tittar speciellt på den unga generationens krav på arbetsplats. Vi får dessutom träffa Tengbom arkitekter som berättar mer om hur de har tänkt i planering och design av sitt eget kontor, som de nyss slagit upp dörrarna till i Hagastaden.

För detta evenemang gäller endast inbjudna.

Talare

Johan Åkesson, rapportförfattare till ”Balans! – Den nya arbetslivseran enligt unga tjänstemän i Sverige” samt grundare av strategibyrån Hint
Mark Humphreys, regionchef och partner på Tengbom arkitekter
Lars Strannegård, rektor vid Handelshögskolan i Stockholm

Moderator: Frans Elinder, näringspolitisk strateg, Stockholms Handelskammare