Logga Trade Talks UK

TRADE TALKS: UK

22 juni 2022
09.00–10.30
Online
Trade Talks by Swedish Chambers är en serie livesända seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Dagens Trade Talk: UK

Storbritannien är fortsatt efter Brexit en av Sveriges viktigaste handelspartners. 

Genom svenska handelskammaren i London ger vi dig en uppdatering kring Storbritanniens utveckling och affärsmöjligheter inom de olika branscher som är på frammarsch. Vi har med oss experter kopplat till Brexit som ger en uppdatering på hur svenska företag påverkas och vad ni behöver tänka på.

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor.

Medverkande:

Peter SandbergChief Executive, Swedish Chamber of Commerce for the UK
Emma SävenborgBrexit lead, Kommerskollegium
Peter HellmanExpert export- & importteknik, Västsvenska Handelskammaren

Vad är Trade Talks?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Webinarierna riktar sig till exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Via Trade Talks sex stycken interaktiva webinarier kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Trade Talks 2022: 

22 juni | UK

13 september | Finland

13 oktober | Sydkorea

9 november | USA

December | Mellanöstern / Saudi

Hur går det till?

Som prenumerant på Trade Talks får du, och därmed alla på ditt företag, tillgång till alla sex webinarier med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Du köper prenumerationen genom att anmäla dig till ett Trade Talk-event. Du är då automatiskt anmäld till alla sex webinarier. 

Innan varje webinar kommer de som köpt en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Det går bra att dela länken till kollegor. Du kan närsomhelst under året köpa vår prenumerationstjänst. Priset är dock alltid detsamma då du och ditt företag får tillgång till alla webinarier via vår onlinetjänst. 

Medlemspris: 1495 kr

Icke-medlemspris: 1995 kr 
Priset är exklusive moms. I priset ingår tillgång till samtliga Trade Talks under 2022.
 

Malin Hammarén
Malin Hammarén
Head of International Trade & Business Services
08-555 100 27