Tulldagen

23 November 2021
Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Tulldagen 2021 - Välkommen till Sveriges största mötesplats för tullfrågor

Tulldagen är mötesplatsen för alla som jobbar med internationell handel, tull och transportfrågor. Här träffas utställare, företag, organisationer och myndigheter för att ta del av intressanta seminarier och nyheter. Tulldagen anordnas varje höst i Stockholm, Göteborg och Malmö. I år genomförs även en Tulldag online.

Innehållet på Tulldagen 2021 är precis som tidigare år mångsidig. Såväl i de gemensamma som valbara seminarierna tas en mängd intressanta ämnen upp inom området tull, internationell handel och transport, som till exempel:

• Harmonized System 2022
  • Trade Compliance – viktigare än någonsin
  • Ursprungskontroller

Detaljer om programmet kommer att uppdateras kontinuerligt på vår hemsida. Redan nu kan du gå in och anmäla dig och försäkra dig om att få en plats till ett förmånligt pris.

Boka tidigt-pris till och med 31 augusti
Medlem: 2 950 kr
Övriga: 3 600 kr

Ordinarie pris från och med 1 september
Medlem: 3 400 kr
Övriga: 4 100 kr

Medlemspris avser medlem i Handelskammaren eller Transportindustriförbundet. Alla priser är exklusive moms. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Tulldagen arrangeras även i Göteborg 10 november, Malmö 30 november och Tulldagen online 2 december

Om restriktionerna inte tillåter fysisk närvaro genomförs Tulldagen 2021 endast online den 2 december. Det betyder att om du har anmält dig till en fysisk tulldag kommer du istället att får en plats på Tulldag online 2021.

Tulldagen är ett samarrangemang mellan Tullverket, Transportindustriförbundet och Handelskammaren.

Cecilia Strålberg
Cecilia Stråberg