English en

Uppsalalunch – Framtidens möjligheter

18 april 2024
11.30–13.00

Klostergatan 13, 753 21 Uppsala, Uppsala

Välkommen till Uppsalalunchen, en kvick och insiktsfylld mötesplats för dem som vill förbättra världen, genom att göra Uppsala lite bättre.  

Kommande lunch tar sikte på framtidens möjligheter. Vi kopplar skola till näringsliv och samhällsförändring, talar om återvinning i praktiken och utforskar deep-tech. Vi delar idéer, knyter kontakter och inspireras till handling.  

Uppsalalunchen smörjer samverkan. Här utlovas kontakt med 70 företag, ny kunskap och inblick i vad som är på gång i Uppsala, möten med personerna bakom rubrikerna och oväntade insikter. 

Talare

Sigfrid Stjärnholm, Årets student på Uppsala universitet 2024. Så vill jag förbättra världen.  

Eva Christiernin, kommunalråd (S), ordf Utbildningsnämnden Uppsala kommun. Så bidrar en bra skola till ett bättre näringslivsklimat i Uppsala

Magnus Alm, VD Returpapperscentralen och Skrotcentralen. Fyra generationer av återvinning och cirkulär ekonomi i praktiken.  

Inga Ljung, VD Cytiva. Så summerar jag ett år som VD på Uppsalas största företag

Fredrik Bruhn, CEO BruhnBruhn, deep-techansvarig på UIC. Vad är grejen med deep-tech och hur kommer det att revolutionerna näringslivet? 

Fler talare tillkommer. 

Moderator: Tomas Stavbom, Regionchef, Stockholms Handelskammare i Uppsala län

Praktisk information: Registrering och lättare lunch från klockan 11.30.
Antal platser är begränsade och medlemmar i Stockholms Handelskammare har företräde. Eventet sänds inte digitalt. 

Det här eventet är en del av Sustainable City

Nu lanserar vi Sveriges mest kraftfulla hållbarhetsprogram. I Stockholms Handelskammares hållbarhetsfabrik tar vi fram skalbara lösningar för en grönare, skönare och mer rättvis stad. Välkommen att bli en del av Sustainable City du med.