English en

Lediga jobb

Vi är ständigt i utveckling och söker alltid efter engagerade och talangfulla medarbetare som vill vara med och forma framtiden för näringslivet i Sverige och jobba med internationell spännvidd. Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö där du kan göra verklig skillnad. Kolla in våra lediga tjänster och se om det finns en plats för dig i vårt växande team! Om du inte hittar en passande tjänst just nu, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster

Stockholm
Välkommen att skicka in din spontanansökan

Vi tar löpande emot spontanansökan inom en mängd olika kompetensområden. Vi sparar alla ansökningar i 24 månader och din ansökan blir en del av vår kandidatbank där vi vid behov söker efter nutida eller framtida talanger. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss och du hittar våra våra kontaktuppgifter på vår hemsida stockholmshandelskammare.se. Om din ansökan matchar ett behov vi har kontaktar vi dig via mejl eller telefon på de uppgifter du angett i din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Stockholm
Praktik på marknadsavdelningen

Stockholms Handelskammare söker student till praktikplats på marknadsavdelningen, annonsen är stående och urval sker endast inför varje termin och praktikperiod. Stockholms Handelskammare är en oberoende näringslivsorganisation som drivs på uppdrag av våra medlemsföretag. Vi är politiskt obundna och agerar utan vinstintresse för att främja en välmående huvudstadsregion. Vår vision är att bli Europas bästa huvudstadsregion som en plats där symbiosen mellan stad, näringsliv och människa är stark, en plats där människor och företag kan växa. Stockholms Handelskammares marknadsavdelning ansvarar för vårt varumärke, medlemserbjudande, extern kommunikation och sociala medier. Som en av Sveriges ledande mötesplatser för beslutsfattare inom näringsliv och politik är mötet, det fysiska såväl som det digitala en central del av marknadsavdelningens huvudsakliga ansvarsområden. Vi arrangerar årligen närmare 200 event och seminarier med syftet att skapa värde för existerande medlemmar och i förlängningen attrahera nya. Varje termin tar marknadsavdelningen emot en praktikant från universitetet, högskolor eller likvärdiga utbildningsinstanser. Tillsammans med teamet under handledning av erfarna medarbetare får du ta del av intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. På ett kreativt sätt får du arbeta med sociala medier och kommunikation. Exempel på arbetsuppgifter under din praktik är: Skapa intressant innehåll med hjälp av text, bild och rörligt material till våra sociala kanaler. Kommunicera med vår publik och medlemsföretag. Bidra med idéer och input i syfte att förbättra och utveckla vår kommunikation och verksamhet

Praktik

Uppsala
Praktik på Stockholms Handelskammare i Uppsala län

Handelskammarens kontor i Uppsala är del av Stockholms Handelskammare. Vi är en medlemsbaserad näringslivsorganisation som varje dag gör skillnad för människorna, företagen och länet. Vi driver och påverkar frågor som är viktiga för Uppsala län och huvudstadsregionens tillväxt och utveckling. Förutom ett löpande påverkansarbete arrangerar vi många olika mötesplatser mellan näringsliv, politik och akademi. Vi tar även fram olika kunskapsunderlag och analyser, svarar på vissa remisser och representerar näringslivet i externa sammanhang. Arbetet är mycket varierande. Uppsalakontoret består av tre personer, en regionchef, en event- och kontorsansvarig och en näringspolitisk expert. På Stockholmskontoret har vi ca 45 kollegor som arbetar med näringspolitik, internationell handel, Stockholms Skiljedomsinstitutet, marknad och kommunikation samt administrativt stöd.

Visstid

Stockholm
Internship at SCC Arbitration Institute

The SCC Arbitration Institute welcomes interns at our premises in central Stockholm during the following 10-week periods: January – March April – June July – August September – October November – December As an intern at the SCC, you will play an integral role in our work by contributing to various projects, including: Conducting legal research related to SCC cases and drafting case summaries for SCC Board meetings. Analysing SCC practice and translating judgments. Writing articles and providing overviews regarding SCC’s work and procedures. Assisting in organizing events or other projects at the SCC. During your internship, you will gain valuable insight into our work and the cases we handle. Additionally, you will have the opportunity to participate in board meetings and events organized by or in collaboration with the SCC. Our Secretariat is led by a Secretary General and two Deputy Secretaries General, with four lawyers and four case administrators who oversee the case management. By joining our team, you will develop your skills in legal research, analysis, and drafting. You will also have the chance to engage with experts in the field and gain hands-on experience in the day-to-day operations of an international arbitration institution

Heltid

Hittar du inget jobb som passar? Vi gillar spontanansökningar!

Vi ser spontanansökningar som ett positivt tecken på att du gillar oss som organisation – så skicka in din ansökan i dag! Alla ansökningar sparas i 24 månader i vår kandidatbank. Om vi hittar en möjlig match kommer vi att kontakta dig via mejl eller telefon.

Fredrik, biträdande näringspolitisk chef

Börja din resa tillsammans med oss

Är du redo att göra skillnad och forma framtidens näringsliv för landets bästa? Hos oss på Stockholms Handelskammare arbetar du med viktiga frågor som påverkar stadens utveckling, och samtidigt är vi en internationell nod för bolag i världen. Hos oss får du chansen att bygga nätverk och samarbeta med engagerade kollegor i en dynamisk miljö. Oavsett om du söker en specifik tjänst eller vill skicka in en spontanansökan, ser vi fram emot att lära känna dig och se hur du kan bidra till vårt team.

Hur det är att jobba hos oss

Att jobba hos oss på Handelskammaren innebär att vara en del av ett team med en bredd av kompetenser, från jurister och statsvetare till marknadsförare och affärsutvecklare. Vi arbetar mitt i händelsernas centrum och värdesätter innovation, samarbete och ansvar. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla medarbetare kan växa och trivas, och arbetar vi aktivt för att främja mångfald och inkludering. Här får du möjlighet att påverka och bidra till en positiv utveckling i Sverige och världen, samtidigt som du utvecklas både professionellt och personligt.