English en

Varmt välkommen på årsmöte!

På Stockholms Handelskammares årsmöte utses styrelsen och fullmäktige. Som medlem blir du inbjuden och får möjlighet att mingla, utöka ditt nätverk inom näringslivet och politiken samt inspireras av namnkunniga talare.

Som medlem får du förtur till våra stora, årliga event som arrangeras i Stockholm och Uppsala. Våra event spänner över en stor bredd och rör allt från näringsliv, politik och frågor som rör internationell handel. Gemensamt för eventen är att de bjuder på mycket kunskap och inspiration samt ger dig goda möjligheter att knyta nya kontakter med andra beslutsfattare. 

Stockholms Handelskammares årsmöte

Samtal mellan Andreas Hatzigeorgiou, vd, Stockholms Handelskammare och Ulf Kristersson, statsminister (M).

Stockholms Handelskammares årsmöte rum äger alltid rum på senvåren. Det sker över en sittande lunch där det dessutom bjuds på både inspiration och underhållning. Mingla och nätverka med beslutsfattare inom näringsliv och politik på ett av årets roligaste tillställningar.

Fler årliga event på Stockholms Handelskammare

Distinget – med fokus på Uppsalas näringsliv

Sedan 1968 träffas företrädare för akademin, näringslivet, politiker och tjänstemän från Uppsala län på Distinget. Första tisdagen i februari varje år möts nyckelaktörer för att diskutera regionens viktigaste frågor. Räkna med framstående talare och spännande idéer!

Tulldagen är ett stort årligt event för dig som arbetar med tull eller internationell handel

Tulldagen – för dig som jobbar med handel

Tulldagen är ett årligt återkommande event som genomförs tillsammans med Sydsvenska Handelskammaren, Västsvenska Handelskammaren, Transportindustriförbundet och Tullverket. Det vänder sig till dig som arbetar med internationell handel, tull och transportfrågor. Under trevliga former får du möjlighet att träffa branschkollegor, kunder och samarbetspartners.