English en

Mötesplatsen är lösningen

Mötesplatsen är på många sätt hjärtat i Stockholms Handelskammares verksamhet. Vi är nämligen övertygade om att det är när vi träffas som vi förverkligar visionen om att göra vår huvudstadsregion till Europas bästa.
Därför arrangerar vi varje år omkring 200 event i Stockholm och Uppsala där 10 000 personer inom näringslivet, politiken, akademin och samhällsintresserade möts.

Kom och ta del av kunskap och låt dig inspireras – eller var med och sprid kunskap och inspiration under våra event och seminarier. Varje vecka arrangerar vi allt från frukostseminarier och lunchseminarier till middagar och rundabordssamtal.

Våra event i Stockholm och Uppsala är välbesökta. De uppskattas mycket som inspiration och som en källa till kunskap. Seminarierna, rundabordssamtalen och mötena är naturligtvis också en bra miljö för nätverkande, och som medlem hos oss har ditt företag möjlighet till synlighet – både våra kanaler och på vår scen.

• Som medarbetare på ett företag som är medlem i Stockholms Handelskammare får du delta på hur många event och seminarier du vill och hinner – utan kostnad. Är du osäker på om ditt företag är medlem? Kontakta vår medlemsservice.

• Eftersom vi tror på att dela med oss av kunskap och inspiration är du som ännu inte är medlem i Stockholms Handelskammare välkommen på två av våra event utan kostnad. 

Välkommen på våra event!

Vi arrangerar event och seminarier inom en rad olika ämnen, allt från konjunktur och grön omställning till internationell handel och trygghet och säkerhet. 
Här hittar du alla våra kommande event. Vi ser fram emot att ses hos oss!

Upptäck våra gästföreläsningar

Upptäck våra gästföreläsningar

Som medlemsföretag får alla företagets medarbetare tillgång till våra temaföreläsningar. Här kan ni ta del av expertis, erfarenheter och lärdomar inom allt som rör företagande. Det kan handla om hur ni sätter upp en sociala medier-strategi eller hur ni arbetar med rörligt innehåll, retorik, ledarskap eller försäljning.

Vill du veta mer, eller har du rentav en idé kring en föreläsning? Kontakta oss! Gästföreläsningarna är ett bra sätt att nå ut med expertis och knyta nya affärskontakter.

Stockholms Handelskammares runda bordssamtal

Det här är våra rundabordssamtal

Varje år arrangerar vi ett flertal rundabordssamtal där vi samlar medlemsföretag, näringslivet och politiken för att diskutera aktuella frågor och utmaningar i en mindre krets.

Exempelvis kan hållbarhetschefer från stora bolag möta ansvarig minister för att diskutera ståndpunkter och perspektiv på miljö- och klimatfrågan. Eller som när trygghets- och säkerhetsfrågor tas upp med inrikesministern.

Vi initierar samtalen och anpassar sedan upplägget efter antalet deltagare och det frågeområde som ska diskuteras. Vill du veta mer, eller har funderingar kring ett aktuellt område? Kontakta oss!

Missa inget spännande som händer hos oss!

Prenumerera på vårt event- och nyhetsbrev. 

Läs vår Integritetspolicy.