Nätverket Growth Leadership är Stockholms Handelskammares nya nätverk och riktar sig till dig som är ledare i ett snabbväxande bolag.

Ledarskapsnätverket Growth Leadership – start i september

I dagens snabbföränderliga värld är det som ledare viktigt att kunna navigera och snabbt kunna bilda sig en uppfattning om vad som sker i omvärlden. Liksom det är viktigt att ta del av andra ledares erfarenheter som har liknande utmaningar som de du står inför just nu.

Under nätverksträffarna i Growth Leadership gästas vi därför bland annat av andra företagsledare som på ett ärligt sätt delar med sig av både framgång liksom motgång.  

En stor del av träffarnas innehåll formas utifrån nätverksgruppens behov, men vi lägger stor vikt vid möjligheten till samtal mellan er som deltagare, att pusha varandra fram till idéer – och kanske till och med lösningar. 

I Growth Leadership blir du en del av en väl sammansatt grupp av ledare som befinner sig på samma nivå som du och som brottas med liknande utmaningar och frågeställningar. 

Kriterier för ansökan:

Företaget du jobbar på har minst 20 anställda. För att kunna delta i nätverket krävs också att du som ansöker har både personal- och resultatansvar. 

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp  
  • Inspirerande föreläsningar och samtal  
  • Sex nätverksverksträffar (halvdagar) 
  • Externa föreläsare och gäster med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Upplägg

Under nätverksträffarna, ledda av en erfaren nätverksledare, lägger vi stor viktig vid öppenhet, delaktighet och samtal mellan er som deltagare. 

Vi blandar externa föreläsare med egna diskussioner utifrån nätverkets behov och önskemål. Interaktionen mellan er deltagare kommer att vara en värdefull del av innehållet. Därför råder också full sekretess. Vi fördjupar oss i ämnen så som:

  • Att hantera snabb tillväxt 
  • Ledarskap 
  • Organisation i expansion 
  • Förändringsledning  

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Ansök till Growth Leadership

Vill du ansöka om en plats i den kommande starten av Growth Leadership?  
Vi arbetar noga med sammansättningen av gruppen i syfte att skapa de allra bästa förutsättningarna för att du deltagare ska få maximalt utbyte. Därför har vi ett ansökningsförfarande. När vi har mottagit din ansökan återkopplar vi till dig.

Helena Velin är nätverksansvarig på Stockholms Handelskammare
Helena Velin
Nätverksansvarig
08-555 100 29