English en
Growth Leadership

Growth Leadership – nätverket för framtidens ledare i tillväxt

Ansök i dag

Growth Leadership – start i september

I nätverket Gowth Leadership samlar vi framtidens ledare inom scale up, start up eller medelstora bolag som är på en tillväxtresa. Vi vet att befinna sig i snabb tillväxt kan komma med många utmaningar med allt från växtvärk till att behålla talang, ta sig an nya marknader eller utveckla nya affärsmodeller.

Med Growth Leadership vill vi samla en handplockad, dynamisk grupp av människor som har hunnit arbeta ett par år och som vill utveckla sitt ledarskap. Under nätverksträffarna får deltagarna möta företagsledare, grundare och entreprenörer som startat bolag och fått bolag att växa. Som lyckats och misslyckats.

Ni kommer att driva varandra framåt genom att prata om de utmaningar ni står inför, lära av varandra men också utmana varandra.

En del av träffarnas innehåll formas utifrån nätverksgruppens behov, men vi lägger stor vikt vid möjligheten till samtal mellan er som deltagare. 

Ansökan till Growth Leadership är nu öppen – antalet platser är begränsade så ansök redan nu! Start i september.

Är du ledare inom ett företag i tillväxt – dela informationen om nätverket vidare till dina talanger och blivande ledare och se till att hjälpa dem i sin fortsatta utveckling.

Kriterier för ansökan:

Företaget du jobbar på har minst 50 anställda och är på tillväxt.  Du har en tydlig ambition och ser dig som en självklar ledare framåt.

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp  
  • Inspirerande föreläsningar och samtal  
  • Sex nätverksverksträffar (halvdagar) 
  • Externa föreläsare och gäster med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Upplägg

Vi blandar externa föreläsare med diskussioner utifrån gruppens behov och önskemål. Interaktionen mellan er deltagare kommer att vara en värdefull och stor del av innehållet. Därför råder också full sekretess. Vi ses hos oss på Urban Escape fysiskt vid varje träff.

Ämnen vi tror att ni vill att vi lyfter:

Nätverksledare – Sophie Hedestad

Nätverksträffarna kommer att ledas av Sophie Hedestad, med över 12 års erfarenhet av att arbeta inom kommersiella befattningar inom SaaS-bolag, och väl insatt i de utmaningar man kan stå inför. Bland annat var Sophie en av nyckelspelarna när ett snabbväxande omvärldsbevakningsbolag gick till börsen år 2020. I samband med börsnoteringen nådde bolaget en unicorn-värdering.

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Ansök till Growth Leadership

Vill du ansöka om en plats i den kommande starten av Growth Leadership?  
Vi arbetar noga med sammansättningen av gruppen i syfte att skapa de allra bästa förutsättningarna för att du deltagare ska få maximalt utbyte. Därför har vi ett ansökningsförfarande. När vi har mottagit din ansökan återkopplar vi till dig.

Till ansökan

En inblick i Growth Leaderhip

Med en handplockad grupp av unga ledare vill Stockholms Handelskammare säkerställa att Sveriges huvudstad fortsätter att vara en närmast unik plantskola för innovativa företag.

Nätverket Growth Leadership samlar morgondagens tillväxtledare

Helena Velin

Helena Velin

Program- och nätverksansvarig 08-555 100 29 helena.velin@stockholmshandelskammare.se E-mail