Det här är affärsnätverket för dig som är ledare inom People & Culture och som brinner för frågor som kompetensförsörjning, affärsdrivet HR-arbete och aktuella frågor som rör verksamheten.

Affärsnätverket People & Culture – FULLSATT

Är du en engagerad ledare som brinner för kompetensförsörjning, affärsdrivet HR-arbete, talangattraktion, Future way of working och andra aktuella frågor där HR har en avgörande roll för ett hållbart och framgångsrikt arbetsliv och företagande? Då är det här affärsnätverket för dig. Hos oss blir du en del av en väl sammansatt grupp av personer på samma nivå som brottas med liknande utmaningar och frågor som du.

Genom att engagera dig i nätverket People & Culture öppnas också möjligheten upp för dig som deltagare att vara med och påverka de viktigaste frågorna inom human resources, ledarskap och kompetensförsörjning – samt andra avgörande faktorer för framtidens arbetsliv. 

Vad vi erbjuder

 • Skräddarsydd nätverksgrupp med personer som matchar dina behov och mål
 • Inspirerande samtal och workshops
 • Sex nätverksverksträffar (halvdagar)
 • Extern föreläsare vid varje träff, med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Upplägg

Under nätverksträffarna, ledda av en erfaren nätverksledare, lägger vi stor viktig vid öppenhet, delaktighet och förtroliga samtal mellan er som deltagare. Under träffarna kommer ni bland annat få ta del av föreläsningar, samtal och workshops kring sådant som:

 • Hur gör vi HR-avdelningarna än mer affärsdrivna och avgörande för företagens framgång och hur behöver HR-rollerna ändras för att möta framtidens behov? 
 • Hur bygger vi en inkluderande kultur och vad krävs av ledarskapet för att skapa inkludering och engagemang i i en hybrid värld?
 • Vad kan vi göra för att förbättra våra förutsättningar för en hållbar kompetensförsörjning och vad krävs i framtiden för att fånga och behålla talanger.  

Vi blandar externa föreläsare med egna diskussioner utifrån nätverkets behov och önskemål. Interaktionen mellan er deltagare kommer att vara en värdefull del av innehållet. Därför råder också full sekretess. Vi fördjupar oss i ämnen så som:

 • Affärsdrivet HR-arbete 
 • Kultur i en hybrid värld 
 • Hållbar kompetensförsörjning 
 • Diversity & Inclusion

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Intresseanmälan

Höstens platser i nätverket är redan tillsatta, men är du nyfiken på att vara med i någon av kommande grupper, eller vill veta mer? Kontakta oss här.

Helena Velin
Helena Velin
Nätverksansvarig
08-555 100 29