English en

Affärsnätverket People & Culture – anmälan öppen

Nätverket People & Culture är skapat för dig som inser vikten av affärsdrivet HR-arbete och som vill växa som ledare genom inspiration, nya kunskaper och genom nätverkande med andra ledare i liknande position.  

Under nätverksträffarna lyfter vi olika utmaningar och frågor så som talangattraktion, strategiskt och framgångsrikt ledarskap, HR-funktionens roll i företaget och mycket mer. En del av innehållet formas även utifrån nätverksgruppens behov.  

Hos oss blir du en del av en väl sammansatt grupp av ledare på samma nivå och som brottas med liknande utmaningar och frågor som du. 

Genom att engagera dig i nätverket People & Culture öppnas samtidigt möjligheten upp för dig som deltagare att vara med och påverka de viktigaste frågorna inom HRM, ledarskap, kompetensförsörjning – samt andra avgörande faktorer för framtidens arbetsliv.  

Madeleine Celander, Dustin

”Nätverket People & Culture fokuserar på närheten till affär. För mig som arbetar med people & culture och väldigt nära businessen och affärsrelaterat, är därför nätverket både intressant och relevant.”

Madeleine Celander

Head of HR Nordics på Dustin

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp med personer som matchar dina behov och mål
  • Inspirerande samtal och workshops
  • Sex nätverksverksträffar (halvdagar)
  • Extern föreläsare vid varje träff, med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Upplägg

Under nätverksträffarna, ledda av en erfaren nätverksledare, lägger vi stor viktig vid öppenhet, delaktighet och samtal mellan er som deltagare. Under träffarna kommer ni bland annat få ta del av föreläsningar, samtal och workshops kring sådant som: 

Vi blandar externa föreläsare med egna diskussioner utifrån nätverkets behov och önskemål. Interaktionen mellan er deltagare kommer att vara en värdefull del av innehållet. Därför råder också full sekretess. Vi fördjupar oss i ämnen så som: 

Kostnad

24  500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36  500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Ansök till People & Culture

För att du deltagare ska få maximalt utbyte. Därför har vi ett ansökningsförfarande. När vi har mottagit din ansökan återkopplar vi till dig.

Till ansökan

Vill du veta mer om People & Culture?