Stockholms Handelskammares Public Affairs-nätverk samlar ledare som är verksamma i skärningspunkten mellan näringsliv, samhällsutveckling och politik. Det riktar sig till dig som i dag är Public Affairs-chef, kommunikationschef eller ansvarig för samhällsrelationer i ett företag där samhällsengagemang och politiska eller regulatoriska processer är centrala för verksamheten.

Välkommen till affärsnätverket Public Affairs – start under våren 2023

Det här nätverket riktar sig till dig som i dag är Public Affairs-chef, kommunikationschef eller ansvarig för samhällsrelationer i ett företag där samhällsengagemang och politiska eller regulatoriska processer är centrala för verksamheten. 

Här bygger du unika relationer med personer på motsvarande funktioner i andra delar av näringslivet – tvärs över branschgränser. Du får också vid varje nätverkstillfälle möjlighet att träffa och samtala med några av Nordens ledande experter på opinionsbildning, påverkansarbete och strategisk kommunikation, som medverkar som gästtalare.  

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp med personer som matchar dina behov och mål
  • Inspirerande samtal och workshops
  • Sex nätverksverksträffar (halvdagar), ledda av en professionell nätverksledare
  • Extern föreläsare vid varje träff, med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Intresseanmälan

Just nu är intresseanmälan till nätverket Public Affairs stängd. Anmälan till Public Affairs-nätverket med start våren 2023 kommer att öppna upp i september.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Helena Velin
Helena Velin
Nätverksansvarig
08-555 100 29