Urban Development är nätverket för dig som är verksam i samhällsbyggnadssektorn eller har en ledande position vid någon av stadens besöksnäringsdestinationer. 

Affärsnätverket Urban Development – FULLSATT

Det här nätverket samlar visionära och kreativa ledare inom stadsutveckling som drivs av ett starkt engagemang för att skapa framtidssäkrade, konkurrenskraftiga och attraktiva städer. Det riktar sig till dig som är verksam i samhällsbyggnadssektorn (vid ett fastighetsbolag, arkitektbolag eller hos en bostadsutvecklare) alternativt har en ledande position vid någon av stadens besöksnäringsdestinationer.  

Här bygger du unika relationer med personer på motsvarande funktioner i andra delar av näringslivet. Du får också vid varje nätverkstillfälle möjlighet att träffa och samtala med några av Europas främsta experter på stads- och platsutveckling, som medverkar som gästtalare.  

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp med personer som matchar dina behov och mål
  • Inspirerande samtal och workshops
  • Sex nätverksverksträffar (halvdagar)
  • Extern föreläsare vid varje träff, med innehåll framtaget för att passa just er grupp

Upplägg

För att näringslivet ska kunna utvecklas – för att människor ska vilja och kunna bo i, arbeta i, och besöka Stockholm – är vi beroende av att den fysiskt byggda staden hela tiden utvecklas, blir smartare, mer hållbar och mer attraktiv.  

Utöver best practices och goda exempel på intressanta initiativ och projekt inom stads- och platsutveckling kommer vi också att adressera andra urbana frågeställningar i den fysiskt byggda miljön i staden – till exempel de hot som städer står inför i form av klimatförändringar, segregation och framtida pandemier.

 En värdefull del av innehållet kommer att vara interaktionen mellan er som deltagarna i form av samtal och workshops. Notera att full sekretess råder under nätverksträffarna. 

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Helena Velin
Helena Velin
Nätverksansvarig
08-555 100 29

Intresseanmälan

Höstens platser i nätverket är redan tillsatta, men är du nyfiken på att vara med i någon av kommande grupper, eller vill veta mer? Kontakta oss här.