English en

Nätverket Young Visioneers är särskilt skapat för dig som är i början av din karriär och med ambitionen att bli en framtida ledare inom näringslivet.

Nätverket Young Visioneers – FULLSATT

Vi tror att du som deltagare befinner dig i början av din karriär. Kanske är du någonstans mellan 27–35 år, har jobbat ett par år och vill utveckla ditt ledarskap och utöka ditt nätverk.  

Din titel är inte det viktiga i det här sammanhanget. Det viktiga för oss, och för att du ska känna dig hemma i nätverket Young Visioneers, är din ambition – och din vilja att fortsätta utvecklas. I det här nätverket lägger vi fokus på att ni som deltagare ska stärkas i ert ledarskap och att bidra till inspiration för din fortsatta karriär. 

Innehållet skapas delvis utifrån gruppens behov. 

Sofia Åkerberg, deltagare i nätverket Young Visioneers

”Young Visioneers har gett mig otroligt många insikter som jag tar med mig och applicerar både i arbetslivet och privat. Det är väldigt häftigt och har varit över mina förväntningar.”

Sofia Åkerberg

Senior Associate på Newsec

Vad vi erbjuder

  • Skräddarsydd nätverksgrupp  
  • Nya avgörande kontakter som leder dig framåt i arbetslivet 
  • Inspirerande föreläsningar och samtal  
  • Sex nätverksverksträffar 
  • Extern föreläsare med innehåll framtaget för att passa just er grupp 

Upplägg

Under nätverksträffarna kommer du bland annat få ta del av föreläsningar, samtal och workshops kring: 

Gruppen kommer att fokusera på utvalda ämnen som passar just er – exempelvis inom:

Kostnad

24 500 kronor/år (ex moms) för Stockholms Handelskammares medlemmar. 36 500 kronor/år (ex moms) för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Stockholms Handelskammare, eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss

Vill du veta mer om Young Visioneers?