English en

Nätverksprogram

Kompetensutveckling och affärsnätverk för dig som vill ta nästa steg i karriären eller utvecklas i din chefsroll

Möt morgondagens behov – med rätt kompetens och inspirerande kontakter

Att leda i en komplex värld kan vara utmanande. För att lyckas nå framgång i de förändringar som näringslivet står inför krävs både samverkan och kontinuerlig utveckling. Våra nätverksprogram ger dig nycklarna du behöver för att möta morgondagens behov – genom relevant kunskap, inspiration och ett professionellt nätverk.

Oavsett om du befinner dig i början av din karriär eller har en chefsposition erbjuder vi en mötesplats där du bygger ditt affärsnätverk och tar del av kunskap tillsammans med erfarna nätverksledare och inspirerande talare från din bransch. Vi finns till för dig som är yrkesverksam i den bredare huvudstadsregionen – Stockholm och Uppsala.

Nätverksprogrammen i korthet

  • 5-6 träffar under ett halvår eller helår
  • Skräddarsydd, välmatchad grupp
  • Program skapat med aktuella frågeställningar
  • Erfarna nätverksledare och externa föreläsare
  • Omvärldsbevakning
  • Inspiration, kunskap, självutveckling
  • Utöka ditt professionella nätverk
  • Stärk din yrkesroll

Aktuella nätverksprogram

Röster från tidigare deltagare

Rebecca Rubin, deltagare i Stockholms Handelskammares nätverk Urban Development

”Nätverket ger deltagarna en möjlighet att i en väldigt specifik samtidskontext reflektera över nuläget och få flera perspektiv på detta, men också en chans att diskutera vägen och visionen framåt.”

Rebecca Rubin, Chef för social hållbarhet och affärsutvecklare hos Sveafastigheter, lärare i arkitektur på Kungliga Tekniska Högskolan och rådgivare till Londons borgmästare

Deltog i Urban Development – Executive 2023

Utvecklas hos oss

Nätverksträffarna bygger på en välmatchad grupp som under regelbundna träffar tar del av yrkesrelevant kunskap och erfarenheter genom gästföreläsningar, diskussioner och workshops.

Sammansättningen i gruppen och våra erfarna nätverksledare skapar förutsättningarna för att alla deltagare ska känna sig trygga att dela sina erfarenheter och få maximalt utbyte av programmet.

Du blir dessutom en del av Stockholms Handelskammares bredare nätverk. På vår mötesplats samlas varje vecka representanter från näringsliv, politik och akademi på något av våra seminarier eller event. Se den aktuella eventkalendern här.

En inblick i nätverksprogrammen

Vill du veta mer om nätverksprogrammen?

Har du frågor, eller letar du efter programmet för dig? Välkommen att kontakta mig!

Helena Velin

Helena Velin

Program- och nätverksansvarig 08-555 100 29 helena.velin@stockholmshandelskammare.se E-mail