4 tips på saker att göra när restriktionerna släpper


Som vi har längtat efter att vår älskade huvudstad ska bli full av liv igen! För vi tror på en levande stad full av puls. Utbudet av saker att se, göra och uppleva i Stockholmsregionen är stort, så se till att ge dig ut. Här kommer några av våra bästa tips på saker som du inte bör missa nu när allt öppnar upp. Mot Europas bästa huvudstadsregion!Festival
Popaganda

Popaganda är tillbaka

Har ni precis som vi en stark festivallängtan? Då behöver ni inte vänta längre, efter tre års uppehåll är nu Popaganda äntligen tillbaka. Denna gång blir det en mindre och mer intim festival 8 - 9 oktober. Festivalen arrangeras på Fållan i Slakthusområdet. Bokningarna är lika fantastiska som alltid med bland annat Tove Styrke, Silvana Imam, Shout out louds mf.l.

Läs mer och köp biljetter här:  Popaganda

Derby Solna

Fotbollsderby på Friends Arena

Äntligen kan matcherna spelas inför fulla läktar då publiken nu kan återvända till arenorna. Kanske blir det fullsatt redan söndagen efter att restriktionerna släpper, då AIK tar emot Djurgården i ett stekhett derby den 3 oktober. Det hoppas vi på. 

Se kommande event här: Friends Arena 

Våra event

Event på Stockholms Handelskammare

Vår mötesplats utgör hjärtat i vår verksamhet. Den uppskattas mycket som inspiration, men kanske främst som en källa för kunskap. Seminarierna, rundabordssamtalen och mötena är naturligtvis också en bra miljö för nätverkande.

Att besöka våra många event är gratis för alla medarbetare på medlemsföretaget. Blir du nyfiken? Som icke-medlem är du välkommen på två av våra event utan kostnad!

Våra event finner ni här: Hösten event

Uppsala internationella gitarrfestival

Uppsala Internationella Gitarrfestival

Varje höst lockar Uppsalas Gitarrfestival internationella superstjärnor till Uppsala för en festival som hyllar världens musik. Konserter, workshops, mässa och föreläsningar. Gitarrfestivalen har sedan starten varit en mötesplats för gitarrvärlden, både för dess utövare och själva musiken.

Läs mer här: Uppsala Internationella gitarrfestival