Trade Talks: Ta del av de senaste nyheterna inom internationell handel

Att lyckas hålla koll på de senaste nyheterna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader kan vara både tidskrävande och krångligt, även för den som är insatt. För att underlätta för företag som exporterar eller importerar har Sveriges regionala handelskammare därför tagit fram ett nytt koncept: Trade Talks – by Swedish Chambers.
Malin Hammarén, Head of International Trade & Business Services, på Stockholms Handelskammare.
Sveriges regionala handelskammare tagit fram konceptet Trade Talks – by Swedish Chambers. "Deltagarna får aktuella uppdateringar och analyser inom internationell handel", säger Malin Hammarén, Head of International Trade & Business Services, på Stockholms Handelskammare. Foto: Emma Höglund

Trade Talks by Swedish Chambers består av sex stycken interaktiva webbinarier som riktar sig till importerande och exporterande bolag samt till företag som funderar på att ge sig ut på den internationella marknaden. Först ut i serien är det Trade Talk som sänds den 22 juni och som fokuserar på handel med UK. 

– Som deltagare får man aktuella uppdateringar och analyser inom internationell handel. Våra marknadsexperter kommer att berätta om nulägesbilden, och inbjudna gäster i form av företag som handlar med berörd region, kommer att bidra med sina insikter och lärdomar, säger Malin Hammarén, Head of International Trade & Business Services, på Stockholms Handelskammare. 

Ställ frågor till experter och diskutera

Deltagarna får också ta del av expertis från Sveriges regionala handelskammares världsomspännande internationella nätverk. 

– Vi har lagt stor vikt vid att göra sändningarna interaktiva. Under pågående webbinarium kommer det vara möjligt för deltagarna att ställa frågor till experterna, och att diskutera med andra deltagare, säger Malin Hammarén. 

Som prenumerant på Trade Talks ges deltagaren tillgång till alla sex webbinarier vart efter de släpps under 2022. 

– Det ska vara enkelt för deltagarna. Har man inte möjlighet att delta i webbinariet under live-sändningen går det därför att se i efterhand. Genom att anmäla sig till ett Trade Talk-event blir man automatiskt anmäld till alla sex stycken och kan delta i den mån man har möjlighet och intresse, säger Malin Hammarén. 

LÄS MER och anmäl dig till Trade Talks.

Trade Talks by Swedish Chambers

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie livesända, digitala seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

22 juni | UK 

September | Finland (datum kommer inom kort)

13 oktober | Sydkorea 

9 november | USA 

December | Mellanöstern/Saudi (datum kommer inom kort)