English en

Vi hjälper ditt
företag att växa

Ta nästa kliv ut på den globala marknaden med vår företagsrådgivning

Letar du efter nya affärsmöjligheter och samarbetspartners utanför Sveriges gränser? Stockholms Handelskammare erbjuder rådgivning för små och mellanstora företag som vill påbörja eller utöka sin globala närvaro och behöver stöttning i nästa steg.

Genom personlig, kostnadsfri rådgivning samt tillgången till ett stort internationellt affärsnätverk har vi möjlighet att hjälpa dig navigera och konkurrera på sen internationella marknaden. Oavsett om du tillhör ett ambitiöst företag med planer på att börja expandera till utlandet eller vill växa på nya marknader finns vi här för dig.

Vi erbjuder hjälp med:

Rådgivning

Vi erbjuder personlig rådgivning till ambitiösa företag inom allt som rör internationell tillväxt och hjälper er att identifiera de bästa marknaderna för er affär.

Matchning

Vi ger er tillgång till affärspartners över hela världen, genom matchning i våra internationella databaser och genom våra event.

Kan vi vara till hjälp? Välkommen att höra av dig!

EEN

Enterprise Europe Network een@stockholmshandelskammare.se E-mail

Det här är EEN

Vi är stolta över att vara värdar för EEN i Stockholmsregionen.

Enterprise Europe Network (EEN) är ett omfattande nätverk som arbetar med information och rådgivning till små och medelstora företag. Nätverket består av nära 600 organisationer i mer än 60 länder som arbetar med att främja konkurrenskraft och innovation.

EEN hjälper ambitiösa företag med rådgivning vid internationell expansion, matchning med globala affärspartners samt innovationsrådgivning. Initiativet finansieras av Tillväxtverket och Europeiska Kommissionen.

Läs mer om EEN:

enterpriseeurope.se
een.ec.europa.eu/