Stockholms Handelskammare lanserar den nya tjänsten TradePort.

TradePort – hjälper dig att ansöka om handelsdokument snabbt, smidigt och säkert

Stockholms Handelskammare hjälper företag med in- och utförsel av varor till alla delar av världen. Bland annat genom att utfärda viktiga handelsdokument som ATA-carnet och Ursprungscertifikat. Efter sommaren lanserar vi TradePort. Det är en ny samlingssida som gör ansökningsförfarandet snabbare, smidigare och säkrare.

På TradePort kan du söka handelsdokument som är nödvändiga och viktiga för in- och utförsel av varor. Du kommer att kunna följa ditt ärende digitalt och få dina dokument samlade på ett och samma ställe.

– TradePort är helt i linje med vad våra kunder efterfrågar och en viktig milstolpe i vår digitaliseringsresa för att möjliggöra en smidig handel. Jag är glad över att vi på Stockholms Handelskammare kan vara med och underlätta handeln. Denna tjänst är öppen för alla som bedriver internationell handel och som är i behov av handelsdokument. Är du medlem i Stockholms Handelskammare har du dessutom rabatterat pris på samtliga dokument, säger Theresa Ryberg, Head of International Trade & Business Services på Stockholms Handelskammare.

Läs mer om hur vi kan hjälpa till vid in- och utförsel av varor.

Har du frågor om TradePort? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Internationell handel
Avdelningen för internationell handel
Telefon: 08-555 100 20