Stockholms Handelskammare har ett eget kontor och mötesplats i centrala Uppsala. Uppsalakontoret är medlemsföretagens röst i Uppsala län och svarar för alla kontakter med företag, stora som små, inom alla branscher, som bedriver verksamhet i Uppsala län.

Vi arbetar för att näringslivet ska få bästa möjliga förutsättningar att utvecklas, både här och nu och i framtiden. Genom åren har Handelskammaren drivit på viktiga frågor som fyrspår till Stockholm, fler bostäder, bättre kompetensförsörjning och utveckling av ett näringsliv i världsklass.

Våra aktiviteter omfattar allt från Distinget – årets viktigaste mötesplats mellan politik, akademi och näringsliv – till Uppsalaluncher, rundabordssamtal och skräddarsydda event.

Hos oss får man nya kontakter, kunskap och inspiration samt möjlighet att göra skillnad för ett starkare och växande Uppsala.

Fastighetsnätverket är Uppsalas ledande nätverk för företag inom bygg, fastighet och samhällsutveckling i vid bemärkelse. Nätverket, som träffas minst fyra gånger per år, omfattar omkring 80 medlemsföretag.

I Norduppland driver vi på utveckling av ett grönt energi- och industrikluster av nationell dignitet.

Vill du veta mer, eller bli del av Handelskammarens inflytelserika medlemskrets?

Kontakta oss!

Uppsala slott

Uppsala län i siffror

22 000

antal företag i Uppsala län.

2 %

länets befolkningsökning per år – mest i landet.

46 miljarder

exporter från Uppsala län per år (2021).

Har du frågor om Uppsala? Kontakta oss!
 

Tomas Stavbom, regionchef på Stockholms Handelskammare i Uppsala
Tomas Stavbom
Regionchef Uppsala
018-50 29 99
Therese Sörensson, event och marknadskoordinator på Stockholms Handelskammare i Uppsala
Therese Sörensson
Event och marknad
018-50 29 65