English en
Uppsala slott

Stockholms Handelskammare har ett eget kontor och mötesplats i centrala Uppsala. Uppsalakontoret är medlemsföretagens röst i Uppsala län och svarar för alla kontakter med företag, stora som små och inom alla branscher, som bedriver verksamhet i Uppsala län.

Handelskammaren i Uppsala – lokal närvaro och stark förankring

Vi arbetar för att näringslivet ska få bästa möjliga förutsättningar att utvecklas, både här och nu och i framtiden. Genom åren har Stockholms Handelskammare i Uppsala drivit på viktiga frågor som fyrspår till Stockholm, fler bostäder, bättre kompetensförsörjning och utveckling av ett näringsliv i världsklass.

Handelskammaren i Uppsalas aktiviteter omfattar allt från Distinget – årets viktigaste mötesplats mellan politik, akademi och näringsliv – till Uppsalaluncher, rundabordssamtal, och skräddarsydda event.

Hos oss får du nya kontakter, kunskap och inspiration samt möjlighet att göra skillnad för ett starkare och växande Uppsala.

Fastighetsnätverket är Uppsalas ledande nätverk för företag inom bygg- och fastighet och samhällsutveckling i vid bemärkelse. Nätverket, som träffas minst fyra gånger per år, omfattar omkring 80 medlemsföretag.

I Norduppland driver vi på utveckling av ett grönt energi- och industrikluster av nationell dignitet.

Vill du veta mer, eller bli del av Handelskammarens inflytelserika medlemskrets? Kontakta oss!

Kommande event i Uppsala

Nyheter från Uppsala

Uppsala län i siffror

22 000

– antal företag i Uppsala län.

2%

länets befolkningsökning per år – mest i landet.

46 miljarder

exporter från Uppsala län per år (2021).

Har du frågor om Uppsala? Kontakta oss!