English en


Stockholms Handelskammare hjälper företag med in- och utförsel av varor till alla delar av världen. Bland annat genom att utfärda viktiga handelsdokument som EUR.1 och Ursprungscertifikat samt tullpasset ATA-carnet. Nu lanserar vi TradePort – en ny samlingssida som gör ansökningsförfarandet snabbare, smidigare och säkrare.

På TradePort kan du söka handelsdokument som är nödvändiga och viktiga för in- och utförsel av varor. Du kommer att kunna följa ditt ärende digitalt och få dina dokument samlade på ett och samma ställe.

– TradePort är helt i linje med vad våra kunder efterfrågar och en viktig milstolpe i vår digitaliseringsresa för att möjliggöra en smidig handel. Jag är glad över att vi på Stockholms Handelskammare kan vara med och underlätta handeln. Denna tjänst är öppen för alla som bedriver internationell handel och som är i behov av handelsdokument. Är du medlem i Stockholms Handelskammare har du dessutom rabatterat pris på samtliga dokument, säger Theresa Ryberg, Head of International Trade & Business Services på Stockholms Handelskammare.

Logga in på TradePort

Läs mer om hur vi kan hjälpa till vid in- och utförsel av varor.

Har du frågor om TradePort? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Internationell handel

Avdelningen för internationell handel Telefon: 08-555 100 20 trade@stockholmshandelskammare.se E-mail