English en
Förändring

Gästföreläsning: Att leda och kommunicera förändring

01 september 2021
08.00–09.00

Digitalt

Frukostseminarium i samarbete med Lyhra Kommunikation och förändring AB 

Det är en utmaning att leda förändring – oavsett om det handlar om organisation, arbetssätt eller kultur. Förändringsprocesser behöver ledas av chefer som har en grundläggande förståelse för hur människor reagerar på förändring, hur man som ledare kan arbeta för engagemang samt hur man kan förstå och möta olika slags reaktioner. I förändring utmanas rådande normer liksom känslan av stabilitet och trygghet.

Välkommen till ett seminarium där du får en inblick i hur du kan bli bättre rustad för att på ett mer medvetet sätt leda förändring.

Det här får du med dig från seminariet:

-Värdefulla principer för en framgångsrik förändringsledning baserat på forskning och beprövad erfarenhet.
-Praktiska verktyg för att lyckas med ditt förändrings- och utvecklingsarbete
-Inspiration, påfyllning och praktiska tips inför pågående eller framtida förändringsutmaningar.
 

Seminariet arrangeras och leds av Karin Ljudén och Kristina Vejbrink, organisationskonsulter och partners på Lyhra Kommunikation och förändring AB.

Deltagarlänk skickas ut dagen innan seminariet.

Obs! Då det är ett live-event går det tyvärr inte att se i efterhand.
 

Om Lyhra:

Lyhra erbjuder lednings- och förändringstöd till företag och organisationer där mänskliga relationer och förhållningssätt är viktiga framgångsfaktorer. Vi bidrar till gemensamma målbilder och finns med när visioner och strategier ska bli vardag och verklighet. Vi stödjer chefer, team och organisationer som långsiktigt vill stärka och utveckla sin verksamhet. Vi utgår ifrån en gedigen och forskningsbaserad teorigrund och skapar förutsättningar för förändring och utveckling genom att stödja och utmana, utbilda och utveckla.

Ellen Frostell

Ellen Frostell

Näringspolitisk koordinator 08-555 100 34 ellen.frostell@stockholmshandelskammare.se E-mail