English en
Snacka Snyggt

Gästföreläsning: Hur skapar man engagerande digitala möten?

23 februari 2022
09.00–10.00

Digitalt

Onsdagen den 23 februari klockan 08.00-09.00 är du välkommen till gästföreläsningen som ger dig inspiration och verktyg för att skapa engagerande digitala möten.

Att få folk att vilja lyssna är en utmaning som i dagens samhälle kräver både sin retorik och sin teknik. Bort ska långa, många och tråkiga möten. In ska istället mer effektiva, färre och engagerande möten.

Under föreläsningen kommer du att få enkla regler och knep för att få folk att vilja lyssna på dig via skärmen – och till det även en kompott av budskap, strategier för kropp och röst, tekniktänk och tilltal. Helt enkelt ett digitalt ”survival kit” för dig att ta med till dina framtida möten.

Föreläsningen varvar vanliga misstag och situationer med råd för hur du enkelt ska hantera dem. Du får också chans att ställa frågor under föreläsningen.

Seminariet leds av Rebecca Logrell, retorikkonsult på Snacka Snyggt.

Om Snacka Snyggt:
Snacka Snyggt som är Sveriges främsta retorikbyrå grundades av retorikexperten Elaine Eksvärd och ingenjören Gustav Eksvärd år 2009. Då behovet och intresset för slagkraftig kommunikation växer ständigt gör det att Rebecca och hennes kollegor åker landet runt, även till grannländerna, för att ge så många som möjligt ett sexpack i retorik. De håller en rad olika utbildningar med inriktning på modern retorik, presentationer och säljretorik. Under 2021 lanserade de även Sveriges största kommunikationsakademi online: Snackademin.se.

Om Rebecca:
Rebecca Logrell är retorikkonsult på Snacka Snyggt där hon hjälper personer och företag att hitta lösningar på deras kommunikativa utmaningar.  Hon har en retorikexamen från Södertörns Högskola där hon inriktade sig på politisk kommunikation och hållbar utveckling. Med sitt intresse för allt som är strategiskt och tekniskt och som den läslus som hon är, har hon en bakgrund inom marknad, kommunikation och PR på Klarna och Bonnierförlagen. Nörd är definitivt en komplimang för Rebecca som dessutom är en riktigt socialt kompetent introvert. Att hjälpa personer som har svårt att uttrycka sig eller ens våga tala framför andra bär hon med sig som ett stort syfte i sin roll.