English en
Integreraflera

Gästföreläsning: Integrera flera – Hur inkluderande är din arbetsplats?

12 oktober 2022
08.00–09.30

Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm

Onsdagen den 12 oktober klockan 08.0009.30 är du välkommen till en gästföreläsning med Charbel Gabro.

Hur lätt är det egentligen att anpassa sig till nya strukturer, förstå våra normer och sociala koder? När ett liv man hittills levt har lärt det motsatta? Och hur kan ett effektivt integrationsarbete på din arbetsplats effektivisera verksamheten?

Grundat både på forskning och egna erfarenheter berättar Charbel Gabro om hur ett inkluderande ledarskap, jämställdhet och mångfald bidrar till både ökad tillväxt, såväl som ett trivsammare arbetsklimat.

Många företag jobbar i dag med mångfald och inkludering på arbetsplatsen, men saknar konkreta verktyg för att lyckas. I föreläsningen bjuder Charbel Gabro på insikt liksom kunskap. Han ifrågasätter och skakar om. Och ger oss samtidigt en vilja att bemöta alla människor med vänlighet. Så är också syftet allt som oftast att öka förståelsen för vad nyanlända går igenom, när de kommer till Sverige.

Om Integrera flera:

Integrera flera utbildar, föreläser och handleder bolag och människor kopplat till mångfald- och inkluderingsfrågor och hjälper till med dolda talanger. Med inslag av film, rollspel och värderingsövningar öppnar Integrera Flera upp för nya insikter, kunskaper och en vilja att vara med och förändra.

Registrering och frukost från klockan 07.30

Välkommen!

Stockholms Handelskammare tillämpar en no show-avgift om 300 SEK vid utebliven närvaro om vi inte mottagit en avanmälan

Om Charbel Gabro:

Charbel Gabro är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han har vunnit utmärkelser såsom Stora Talarpriset (Sveriges bästa talare), Årets talare och Narrenpriset med nomineringen:

”Vinnaren av Narrenpriset 2018 har med sitt stora engagemang som föreläsare vid olika events runt om i vårt land, skapat med sitt starka budskap sitt fängslade utförande, ett mer inkluderande samhälle och bygger upp en interkulturell förståelse för nyanlända och flyktingars situation som är oerhört viktigt för vårt land.”

Över 14 års erfarenhet av socialt arbete har tagit honom till där han är i dag. Charbel Gabro är en person som berör och får andra att reflektera över sina egna beteenden och fördomar.

Hans största styrka är att han använder sig av både sin svenska samt sin arabiska kultur och drar paralleller däremellan. Charbel Gabros dramatiska ådra och utstrålning engagerar ofta åhörarna, då han gärna showar eller bjuder upp till dialog från scenen. Han involverar åhörarna som tas med på en tänkvärd och sorgsen, men även mycket rolig och hoppfull resa.

Charbel Gabro