English en
Föreläsare, öppet hus

Open Chamber

22 april 2022
14.00–18.00

Efter borttagna restriktioner har Stockholms Handelskammare återigen öppnat upp Stockholms kraftfullaste mötesplats. Nu bjuder vi in dig som företagare till öppet hus i våra lokaler på Brunnsgatan 2 fredagen den 22 april.

Under dagen ges du möjlighet att nätverka, både med beslutsfattare och med andra företagare. Du får lyssna till inspirerande föreläsningar och ges samtidigt möjlighet att öka din kunskap om vad Stockholms Handelskammare är, vad vi gör, samt hur vi kan hjälpa just din verksamhet.

Under eftermiddagen bjuder Stockholms Handelskammare dig på mat, inspiration, engagemang och en möjlighet att bredda ditt kontaktnät ytterligare.

Kom en stund, eller stanna hela dagen!

Observera att anmälan krävs för att kunna delta i evenemanget.

 

Varmt välkommen!

Gästföreläsare under dagen:

14.15 Zeina Mourtada, matprofil och Entreprenör.

Zeina Mourtada har tidigare arbetat som lärare på Fryshuset i Husby, Stockholm, där hon höll matlagningskurser för ungdomar. I dag är hon en av Sveriges största matprofiler. Du kan ha mött Zeina Mourtada via TV, hennes blogg, Youtube, Instagram, kokböcker eller genom hennes matprodukter från mellanöstern som finns att hitta i de flesta mataffärer runt om i Sverige.  

15.15 Haval Van Drumpt, vd, TRE Sverige

Under sina år som företagsledare har Haval Van Drumpt både uppmärksammats och hyllats för sitt ledarskap. 2020 utsågs Haval Van Drumpt till årets kommunikativa ledare.

16.15 Carolina Klüft, Friidrottsikon.

Carolina Klüft är en av landets allra mest folkkära idrottsprofiler.
Hon har ett imponerande resumé med ett OS-guld, fyra VM-guld och fyra EM-guld i sjukamp och femkamp. Carolina Klüft har fått utmärkelserna Jerringpriset och Bragdguldet och jobbar sedan 2014 med TV. Hon var bland annat expert i OS-sändningarna 2021 på Discovery Networks. Hon är i dag även verksamhetschef för Generation Pep, en stiftelse grundad av kronprinsessan Victoria och prins Daniel.