English en
G7tjNcPE3R4

SthlmSessions – med Stefan Sjöstrand, vd, SkiStar AB

30 juni 2021
12.30–13.00

Digitalt

SthlmSessions med Stefan Sjöstrand

Svenskarna har under pandemiåret vallfärdat till fjällen för att få en nypa frisk luft mellan alla hundratals digitala möten. Och det inhemska turistandet har – på grund av avrådan från utlandsresor – nått nya höjder. Även fjällsemestrar har varit ett omdebatterat ämne när smittspridningen toppat, men skidorterna verkar ändå ha undsluppit de värsta av virusets härjningar.

Hur har det gångna året sett ut för SkiStar, som bland annat driver Nordens fem största, omåttligt populära, skiddestinationer? Hur har man kunnat planera, anpassa och kommunicera kring verksamheten under en period behäftad med så stor osäkerhet? Är det så kallade svemestrandet – det inhemska turistandet – här för att stanna? Och vilka semester- och upplevelsetrender kommer egentligen att prägla 2020-talet efter coronapandemin?

Det här är några av de frågor som kommer att diskuteras och besvaras i ett samtal mellan Stefan Sjöstrand, vd på SkiStar och Andreas Hatzigeorgiou, vd Stockholms Handelskammare, under säsongens sista SthlmSessions.

Samtalet sänds den 30 juni kl. 12:30 genom Stockholms Handelskammares LinkedIn-kanal.