English en
Uppsalalunch obegränsad

Uppsalalunch – ett obegränsat Uppsala

01 oktober 2021
11.30–13.00

I 18 månader har vi levt med restriktioner i hur vi får mötas, skaka hand och umgås. Inom kort tas begränsningarna bort. Som vi längtat. Vi är otroligt glada att äntligen få bjuda in till Uppsalalunch, som på den gamla goda tiden. Vad betyder det att samhället nu kan öppna upp på riktigt? Vilka erfarenheter drar vi och hur ser utmaningarna ut? Och möjligheterna? Temat för lunchen är: Ett obegränsat Uppsala. 

Medverkande

Anna Sundström, Upsala Nya Tidning. I huvudet på UNT:s nya kulturchef, och tankar kring kulturen och Uppsalas återöppnande.

Gorgen Abrami, Rosendals Fastigheter, vinnare av Bostadspriset 2018. Så skapar vi små bitar av stadens själ på en föränderlig bostadsmarknad.

Jonas Skovgaard, VD Gamla Upsala Buss (GUB). De gröna bussarna före och efter begränsningarna. Blir det någon skillnad?

Anders Blomberg, VD Unibap. Sky is the limit! Men inte för oss.

Lisa Thörn, VD Uppsala Citysamverkan AB. Vad betyder slopade restriktioner för återhämtningen och utvecklingen av city?

Anna Wikestedt Fällmar, VD för Wikestedt Event och det nystartade bolaget 1000 applåder. Tankar om att driva eventbolag under en pandemi – och att starta produktions- och managementbolag med mästerrimmaren Jacke Sjödin och magikern Johan Ståhl.

Moderator: Tomas Stavbom, regionchef Stockholms Handelskammaren i Uppsala län

Välkommen till oss på Klostergatan 13, 5 tr.

Registrering och lättare lunch från 11:30. Antal platser är begränsat till 50 st och medlemmar i Stockholms Handelskammare har företräde.

Det är viktigt att du stannar hemma om du har minsta symtom på covid-19, även om du är vaccinerad. Det är också viktigt att avstånd hålls till andra människor. Läs mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer här.