English en
Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare, ser fram emot att välkomna partners och medlemmar till Stockholms Handelskammares mötesplats igen.
Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare, ser fram emot att välkomna partners och medlemmar till Stockholms Handelskammares mötesplats igen. Foto: Pressbild

Nu öppnar vår mötesplats igen

De flesta pandemirestriktioner hävs den 9 februari. Det innebär att Stockholms Handelskammare kommer att kunna bjuda in till fysiska seminarium och event igen. – Stockholm grundades 1252. Nu, 2022, är det dags att nystarta vår huvudstad, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare.

Den 9 februari slopas de flesta restriktioner och rekommendationer som införts för att stoppa spridningen av coronaviruset. Det meddelade statsminister Magdalena Andersson (S) på en presskonferens under torsdagen. Att de flesta smittskyddsåtgärderna tas bort, däribland deltagartaket för de flesta verksamheter, innebär att Stockholms Handelskammare återigen kan slå upp dörrarna till den fysiska mötesplatsen.

– Jag ser fram emot att hälsa partners och medlemmar välkomna tillbaka till vår dynamiska mötesplats. Det blir härligt att åter få släppa loss kraften som finns i fysiska möten. Möten som ger kunskap, kreativitet och kontakter behövs nu mer än kanske någonsin tidigare, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare.

Nystart för Stockholm

Coronapandemin har inneburit stora utmaningar för näringslivet, staden och människorna. Andreas Hatzigeorgiou ser den 9 februari som ett startskott för den nystart som Stockholm, och Sverige, behöver.

– Sverige och vår huvudstadsregion har alla förutsättningar att komma starkare ut ur krisen jämfört med när vi gick in i den. De senaste åren har varit prövande men vi har i alla lägen trott på – och stått upp för – en ansvarsfull öppenhet som bejakar symbiosen mellan företag, människor och staden. Tillsammans kommer vi att lyckas med en stark och hållbar nystart och bygga Europas bästa huvudstadsregion, säger Andreas Hatzigeorgiou.

Ny mötesplats öppnar till sommaren

Under 2022 står Stockholms Handelskammare redo att erbjuda många spännande event och möten. Till sommaren öppnar den nya mötesplatsen som just nu byggs i Urban Escape Stockholm.

– Där kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre möjligheter för att inhämta kunskap, knyta värdefulla kontakter samt att påverka och inspireras. Det känns otroligt roligt att framöver kunna bjuda in till möten i våra nya lokaler, säger Andreas Hatzigeorgiou.

Upptäck våra events och seminarier

Uppdaterat september 4 2023 Publicerat februari 3 2022