English en
Peter Sandberg är Stockholms Handelskammares nya affärsutvecklingschef.
Peter Sandberg är Stockholms Handelskammares nya affärsutvecklingschef. Foto: Pressfoto/Christian Gustavsson

Peter Sandberg – ny affärsutvecklingschef på Stockholms Handelskammare

Den 8 mars kliver Peter Sandberg in i den nya rollen som affärsutvecklingschef på Stockholms Handelskammare.

Peter Sandberg kommer att jobba med att utveckla erbjudandet till Stockholms Handelskammares medlemmar och företagskunder inom kunskap, nätverk, omvärldsbevakning och strategiska partnerskap.

– Stockholms Handelskammare har utvecklats mycket under de senaste åren då de märkbart har flyttat fram positionen som mötesplatsen för kunskapsöverföring och utbyte av idéer för ett bättre Stockholm. Jag kommer fortsätta utveckla plattformen för nätverk, kunskap, kontakter och strategiska partnerskap till samhällsintresserade företag som vill göra skillnad och bidra till att utveckla Stockholm till en mer attraktiv plats att bo och verka i, säger Peter Sandberg.

Rekryteringen är ett led i Stockholms Handelskammares arbete i att fortsätta utveckla sitt erbjudande.
 
– Jag är mycket glad över att Peter kommer till oss. Rekryteringen är ett led i vårt arbete att utveckla vårt breda erbjudande till såväl medlemmar som företagskunder inom alla våra affärsområden, från kunskap och nätverk till internationellt handelsfrämjande och kommersiell tvistlösning, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare. 
 
Peter Sandberg kommer senast från en tjänst som vd för Svenska Handelskammaren i London, där han har varit de senaste fyra åren. Han har tidigare arbetat för bland annat brittiska riskkapitalföreningen BVCA och den Svensk-amerikanska handelskammaren i New York.

Uppdaterat september 1 2023 Publicerat mars 8 2023