English en
SCC Digital Week 2021

SCC Digital Week – framtidsbolagen trendspanar om avtalet och affären

Hur ser Klarna, Northvolt, Vattenfall och Skanska på avtalets och tvistlösningsklausulens roll i den internationella affären? Den 15 oktober bjuder Skiljedomsinstitutet in till en digital vecka som inleds med en livesändning inifrån Nationalmuseum.

Är du intresserad av att höra hur både unga nytänkande och mer traditionella internationella bolag tänker strategiskt när de skriver avtal och väljer tvistlösningsalternativ? Hur bygger man en juristavdelning med rätt kompetens? Vad är det viktigaste i relationen mellan bolagsjurister, advokater och skiljedomsinstituten när man behöver lösa en tvist – och hur gagnar det samspelet bäst affären?

Välkommen att registrera dig till SCC Digital Week 2021 och logga in i vår, för detta tillfälle specialdesignade, eventplattform. Under en veckas tid kan du besöka plattformen och välja bland filmer, intervjuer och live-event.

Fredagen den 15 oktober kl 18.00 startar vår digitala vecka med en live-sändning från Nationalmuseum i Stockholm där bland annat Oscar Hållén, General Counsel på Klarna och Sofia Graflund, General Counsel på Northvolt, kommer berätta om sina erfarenheter av att bygga upp juristavdelningen i ett snabbväxande globalt bolag. Skiljedomsinstitutets generalsekreterare Kristin Campbell-Wilson leder ett panelsamtal där också Jenny Bergendorff som är Head of Legal på Skanska och Caroline Falconer, Senior Legal Counsel på Vattenfall deltar om tvistlösningsklausulens roll i avtalet. Och Affärsutvecklingschef Lise Alm ger dig en uppdatering på vilket tvistlösningsalternativ som kan passa i vilket läge.

För den som vill går det också bra att titta på en inspelning av eventet senare i veckan. Välj en tidpunkt som passar dig bäst.

Arrangör: Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut (SCC). Eventet är på engelska.

Uppdaterat oktober 5 2023 Publicerat september 21 2021