English en

Rådgivning – handelsdokument

Vi kan det här med handelsdokument och internationell handel

Vi har lång erfarenhet av att utfärda handelsdokument och hjälpa svenska företag ut på en internationell marknad. Från start till mål. När du ska exportera eller resa med varor hjälper vi dig med information, rådgivning och utfärdande av handelsdokument.   

Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att möjliggöra smidig och säker handel till världens alla hörn. 

Kontakta oss för rådgivning

Vi har en unik position bland Sveriges handelskammare

Utöver att ha mandat från den svenska regeringen att utfärda handelsdokument är vi också NGO, nationellt garanterande organisation i Sverige för det internationella tullpasset ATA-carnet, vilket garanterar dokumentets funktion och giltighet i världen.  

Vi är även ackrediterade och utsedda av ICC att vara nationellt koordinerande handelskammare för ursprungscertifikat, Certificates of Origin. Dessutom är vår vd Andreas Hatzigeorgiou ordförande i styrelsen för Swedish Chambers International som är vår kontaktyta ut i världen. Allt detta tillsammans ger oss en unik position i ett väldigt kraftfullt nationellt och internationellt nätverk.

Visste du att medlemmar får rabatt på handelsdokumenten?

Kontakta oss så berättar vi mer

Ansök om medlemskap i Stockholms Handelskammare

Alla typer av företag är välkomna att bli medlemmar hos oss, och ett medlemskap gäller för alla anställda på ditt företag.