English en
Arlandadagen

Arlandadagen 2021

11 november 2021
10.00–14.00

Flyget, hållbarheten och jobben 

I en sammanhållen värld behövs flyg och snabba transporter, för utbytet mellan människor och för handeln. Samtidigt som en hållbar värld kräver minskade utsläpp. Helst inga alls.  

Över 100 000 jobb i huvudstadsregionen och Sverige är beroende av utvecklingen på och omkring Arlanda. När flyget dyker, då bromsar utvecklingen in även på marken. Detta har pandemin lärt oss.  

Vad sker i luften och hur utvecklas flyget bortom pandemin? Och vad händer på marken, som leder mot utvecklingen av Nordens främsta mötesplats och världens mest klimatsmarta flygplats? Täcker kapaciteten framtidens behov? 

Välkommen till Arlandadagen, en mötesplats för näringsliv, politik och andra nyckelaktörer om Arlandaregionens utveckling. Här får du del av positiva målbilder för ett hållbart flyg och en växande flygplatsstad med god internationell tillgänglighet. 

Från scen medverkar företag, myndigheter och organisationer som påverkar och påverkas av utvecklingen kring Stockholm-Arlanda flygplats: 

Registrering och frukost från kl. 8.30. Programmet startar kl. 9.00 och avslutas med mingellunch mellan ca kl. 12.00 och 13.00. Antal platser är begränsat till 150 st och medlemmar i Stockholms Handelskammare har företräde.

Eventet sänds inte digitalt!

Det är viktigt att du stannar hemma om du har minsta symtom på covid-19, även om du är vaccinerad. Det är också viktigt att avstånd hålls till andra människor.