English en

Förmåner och välmående

Att vara en del av oss

Hos oss på Stockholms Handelskammare vill vi skapa en arbetsmiljö där du trivs, kan utvecklas och känner dig motiverad att göra skillnad. Vi tror att när våra medarbetare mår bra, kan de bäst bidra till vår gemensamma framgång. Därför erbjuder vi en rad förmåner som extra semesterdagar, sjukvårdsförsäkring, utvecklingsmöjligheter och flexibla arbetstider.

Dina förmåner

Extra lediga dagar – förmånsdagar

Varje år får alla våra medarbetare, utöver avtalad semester, tre extra lediga dagar per år.

Förmånlig pension

För oss är det viktigt att ha en attraktiv tjänstepensionslösning. Vår pensionslösning innehåller därför likvärdiga och i vissa fall bättre erbjudanden än de kollektivavtalade pensionslösningarna.

Föräldralön och föräldrabonus

Vid föräldraledighet kompletterar vi på Handelskammaren en del av lönen utöver Försäkringskassans ersättning och som en extra bonus betalar Handelskammaren ut tio procent av månadslönen i 90 dagar.

Föräldralön och föräldrabonus

Vid föräldraledighet kompletterar vi på Handelskammaren en del av lönen utöver Försäkringskassans ersättning och som en extra bonus betalar Handelskammaren ut tio procent av månadslönen i 90 dagar.

Årlig bonus

Vi tycker att det är viktigt att belöna medarbetarnas framgångar och Stockholms Handelskammares tillväxt. Därför har vi ett transparent bonussystem för samtliga medarbetare – oavsett anställningsform och roll.

Friskvård och försäkringar

Friskvårdsbidraget är ett ekonomiskt bidrag för att främja en hållbar hälsa. För närvarande utgår 4000 kronor/helår i friskvårdsbidrag till anställda på Handelskammaren.

Tjänstereseförsäkring

Hos oss får alla medarbetare en heltäckande tjänstereseförsäkring som täcker alla typer av resor, oavsett hur du reser eller om du reser i Sverige eller utomlands.

Förmånsportal

Vi tycker att hållbar hälsa är viktigt. Därför har vi en förmånsportal med ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter, tjänster och rabatter. Det finns något som passar alla och främjar en hälsosam livsstil.

Gör skillnad på riktigt

Vårt oberoende skapar både tyngd och trovärdighet, vilket ger oss möjlighet att påverka och göra skillnad i samhället. Vi sätter samman nätverk och skapar en unik mötesplats för politiken, näringslivet, akademin och det civila samhället.

En plats att bygga ditt nätverk

Stockholms Handelskammare är mötesplatsen för alla som arbetar inom näringslivet, staden och politiken. Genom vår mötesplats får du möjligheten att både bygga och bredda ditt kontaktnät och har chansen till att forma ditt eget varumärke.

Flexibel arbetstid och hybridarbete

Genom att erbjuda flexibla arbetstider och möjligheten att delvis jobba på distans för de flesta av våra tjänster ser vi till att våra medarbetare får ihop livspusslet. Vi tror på frihet under ansvar och ser att ett flexibelt arbete gynnar både våra anställda och våra resultat.

Goda utvecklingsmöjligheter

Stockholms Handelskammare är en mötesplats för flera inflytelserika intressenter i näringslivet, staden och politiken. Genom en direkt tillgång till vår kraftfulla mötesplats får alla våra medarbetare möjlighet till kompetensutveckling genom möten, seminarier och föreläsningar. Här jobbar du också tillsammans med en bredd av kompetenser i en kultur av ständig utveckling.

Vi vill bli Sveriges bästa arbetsplats

Vi är stolta över att vara certifierade som en Great Place to Work, vilket bekräftar vårt engagemang för en positiv arbetsmiljö. Vårt mål är att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser till 2028.

”Stockholms Handelskammare präglas av en stark teamkänsla där var och ens enskilda insats spelar stor roll och är värdesatt.”

Ulrika Svarts

Måladministratör på SCC

Har du frågor om våra förmåner?