English en
Stockholms Handelskammare är finalister i tävlingen Årets varumärkesresa.
Stockholms Handelskammare är finalister i tävlingen Årets varumärkesresa.

Vi är finalister i Årets varumärkesresa!

Stockholms Handelskammare är som första näringslivsorganisation någonsin nominerad i tävlingen Årets varumärkesresa – en tävling som uppmärksammar företag som gjort en lyckad förflyttning av sitt varumärke.

Under de senaste åren har Stockholms Handelskammare befunnit sig på en varumärkesresa, där alltifrån grafisk form till vårt erbjudande fått en rejäl transformation. Resan pågår fortfarande, och vi är enormt stolta över att bli uppmärksammade för varumärkesarbetet.

Vi är nämligen nominerade i den prestigefyllda tävlingen Årets varumärkesresa, som belönar och uppmärksammar företag som med hjälp av nytänkande och kreativ kommunikation har åstadkommit en lyckad förflyttning av sitt varumärke.

Årets varumärkesresa anordnas av Marknadsföreningen, som ända sedan 1990 har varit en förening som värnat för professionell marknadsföring, kommunikation, PR och media. En jury om sju personer utser fyra finalister som har lyckats åstadkomma en förflyttning av sitt varumärke med hjälp av kreativ och nytänkande kommunikation.

– Vi har fördjupat oss i förflyttningen av dessa varumärken utifrån affärsnytta och varumärkes-KPI:er. Vi har även tagit särskild hänsyn till de organisationer som jobbat integrerat med sin varumärkesresa och naturligtvis går det inte att välja finalister utan att även lägga vikten vid ett kreativt och innovativt innehåll, säger Hanna Axelsson, juryordförande för Årets Varumärkesresa och seniorkonsult på Rud Pedersen Communications.

– Jag är så glad och stolt över att det vi åstadkommit uppmärksammas och lyfts fram som exempel på en väl utförd varumärkesresa, dessutom i hård konkurrens med flera andra fantastiska bolag, säger Hugo Mann, marknadschef på Stockholms Handelskammare.

Läs mer om vår varumärkesresa här.

Publicerat april 11 2024